Racing for fun

CC-RACING

Geschiedenis CC Racing

In 1986 zijn wij gestart in de autosport en wel in het Noord Hollands kampioenschap, totaal zijn wij 17 jaar aktief geweest in deze tak van sport, met als hoogtepunt het behalen van de titel Noord Hollands kampioenschap, standaard klasse.

Wij zijn in contact gekomen met Circuit Park Zandvoort nadat een aantal racematen in 2001 hun racelicentie haalden bij de Rensportschool Zandvoort.

Daaropvolgend zijn wij gelijk in de bmw E30 cup bij de DNRT gaan rijden, dit deden we 9 jaar in de kleurstelling geel/wit. Deze kleur is ontstaan omdat wij in de autocross met Opel’s reden en de kleuren geel/wit zijn de officiele Opel Motorsport kleuren.

Eind 2002 zijn wij onze auto’s gaan verhuren! In het begin met 3 auto’s, maar al snel werden dat er meer dan 20 om precies te zijn. 2011 was voor ons een ommekeer in DNRT, op naar de TOP 10!!

Wij zijn de wegligging gaan verbeteren met nieuwe onderstellen. Dit resulteerde in top 10 finishinen van 5 van onze huurder’s (teamleden). In 2010 besloten we de auto’s te restylen. De keuze van kleurstelling voor onze nieuwe auto’s is snel gemaakt omdat de BMW E30 de eerste auto was waar BMW in de DTM mee uitkwam hebben wij gekozen voor de kleurstelling van die toenmalige auto.

Op technisch vlak hebben wij onze cursusauto’s verbeterd met name op het gebied van de banden. Wij rijden de licentie cursus nu op de Nankang band, deze banden hebben maximale grip onder alle weersomstandigheden.

Op dit moment kunnen wij in de cursus ca 20 á 30 auto’s leveren, in de BMW E30 cup rijden wij met ongeveer 15 auto’s. Onze services en kwaliteit staan hoog in het vaandel, daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding zeer aantrekkelijk. Wij hebben jarenlange relatie met onze klanten opgebouwd en hebben een zeer persoonlijke toenadering naar onze klanten.